Thursday, May 26, 2011

Ummar's on the way...

   

       Hmm... lagi 28 jam sebelum isteri tersayang  masuk operation room di hospital An-Nur , Bangi. Insyallah..esok 27th May 2011, jam 4 ptg dijangkakan isteri aku akan masuk ke O.T utk menjalani C-Sect dan Insyallah..seorang insan bernama Ummar akan mula melihat dunia..aku memang berdebar menunggu si Ummar nie lahir...same goes to my beloved wife..tapi aku selalu cakap kat die, sabar , bila sampai masa Insyallah dia kluar...aku tau dia anxious and excited.. aku happy jugak tgk dia happy..rilex...and masih bole wat keje macam biase. Takde bende sangat aku nak cerita  kat sini cuma aku sentiasa doa utk keselamatan mereka berdua dan segalanya berjalan dengan baik dan lancar. To ayg, me will alwiz love you..:) Salam..

2 comments:

♥zanurulwaneee♥ said...

cepat keluar, ummar!!!mak adik nak gomol2 anda!! bersedialah!~

Heilmy Idris a.k.a Galak said...

haa..dah kuar dah tu..gi gomol2 sana..hihih

Post a Comment

IT ALL STARTS HERE........ Headline Animator

IT ALL STARTS HERE........