Sunday, May 8, 2011

Ummar oh Ummar..

Hmm..final checkup kat Kuantan, Dr. kata baby still in transverse position and if te baby's position remains till week 36, then we are advised to underco C-sect. itu yg ayangku nie lemah nie...kalau bole di taknak..tapi insyallah...we'll how it goes in another 2 weeks time..yek...anyway..this week wife aku dah start takle tido malam..kejap2 bangun...perut rase tak sedap...aku bagitau dia..kalau on the next checkup dapt MC..maknanye dia akan start bercuti dari 20th onwards..dan aku akan berada di KL utk 2 bulan. hang on ayang k...nnt papa gitau Ummar suruh rilex kat dalam tu dulu...cukup time baru kuar k..give ibu a break a bit...k..luv ibu and Ummar...

2 comments:

ahza rusli idris said...

tq papa sebab tiap2 malam borak dgn ummar, ambik kan air untuk ibu & all d things yg i xtahu boleh buat tak untuk u - i love u!

Heilmy Idris a.k.a Galak said...

hehe..no worries ...who else anyway...luv ayg too!!

Post a Comment

IT ALL STARTS HERE........ Headline Animator

IT ALL STARTS HERE........